Paastaart met leftover paaseitjes

Als je tijdens of na de Paasdagen nog wat paaseitjes over hebt, is dit een simpel recept voor een good looking paastaart!

Je kunt het beste beginnen met het maken van een basiscake of brownietaart (bijvoorbeeld met dit recept, je stort het deeg dan gewoon in een springvorm / ronde vorm, in plaats van een rechthoekige vorm).

Terwijl je taart in de oven staat, maak je van 300 gram witte chocolade in kleine stukjes en 150ml slagroom witte chocoladeganache. Dit doe je door de slagroom tegen de kook aan te brengen en dan het vuur uit te zetten. Voeg de witte chocolade toe aan je mengsel en roer goed door. Laat het dan afkoelen op een koude plek (bijvoorbeeld dit koude Paasweekend buiten!) en roer af en toe. Zodra het mengsel niet meer zo makkelijk doorroert en dus aan het opstijven is, giet je het uit de pan op je afgekoelde taart. Laat goed uitlekken over de randen heen.

Snij ondertussen de paaseitjes en ander snoepgoed dat je over hebt doormidden en beleg de taart ermee. Klaar!

IMG_2532    IMG_2530     IMG_2525