From Farm to Fork in Twente: gezond, lokaal & met het seizoen mee

Enige tijd geleden ben ik in het bezit gekomen van From Farm to Fork in Twente, een mooi & supermodern boek, geschreven door Nico Dingemans. Het is een boek met prachtige & lekkere recepten en verhalen, vooral uit de streek waar ik woon. Lekker eten, van lokale boeren, tuinders & bakkers en zoveel mogelijk met de seizoenen mee. En vooral healthy! In het boek stellen ook de makers en bereiders van al dit lekkers zich aan je voor.

Hartstikke grappig was het dan ook om Nico tijdens de streekproductenmarkt in Oldenzaal zomaar ineens tegen te komen! We praatten een hele tijd over allerlei ideeën en ontwikkelingen in de foodsector. En tot slot wilde hij met mij op de foto (en niet andersom; sorry Nico, ik ben niet zo’n standaard fan ;-).

Overigens is de streekproductenmarkt in Oldenzaal echt een aanrader. Mooi ruim opgezet, een wezenlijk ander aanbod dan in Delden en op een andere datum, namelijk de derde zaterdag van de maand!