Best Kept Secret Festival Food: food line-up om te smullen!

Afgelopen weekend was ik op Best Kept Secret 2013: de eerste editie van een serieus mooi popfestival. En wat las ik twee weken voor ik erheen ging? Er was een heuse food line-up! Net als de posters met namen van de bands die zouden komen publiceerde de organisatie ook een poster dus met de namen van alle eetbelevenissen, met namen als ‘De Ballentent’, ‘Zijpe Stijl‘ , ‘Just like your mom, ‘Burgermeester‘, ‘BAK restaurant‘. Dit zorgde ervoor dat je niet alleen (ja, biologische) frietjes (van Pomms) kon eten, maar ook oesters, kreeft, mosselen (alle drie van Zijpe Stijl), vegetarische gehaktballen en stukjes varken, gerookt aan het spit!

‘s Middags werden we pas echt goed wakker met de koffie van The Village Coffee, waar 6 mensen héle serieuze koffie maakten. Mijn food-hoogtepunt op #BKS13 was de Indian BBQ (zie foto): voor de naans werd het deeg gerold en in de houtskooloven gebakken waar je bij stond en de gegrillde kip was geweldig bovenop de Tikka Masala. Spicy & lekker festival food: ik proefde het niet eerder.

Op plek nummer twee stond de Ballentent, met de vegetarische gehaktbal in pittige tomatensaus. Niet alleen de smaak was goed, vooral het wachtrij-entertainment was geweldig: we speelden een potje bingo! Superenthousiaste koks dus, bij íeder eettentje weer.

Pas nu lees ik dat de gehele event catering georganiseerd werd door The Food Line-up, een organisatie die ervoor zorgt dat kleine ambachtslui een plek krijgen op dit soort grote evenementen. Thumbs up!
Nog een mooie food-recensie vind je bij 3voor12.

rabarberrucolageitenkaaswrap #hoefusionwiljehethebben    verse & kleurrijke wraps!    2013-06-23 12.57.00    BKS    Black as Death coffee :-) #mmm    shotjes!        proost!